wanderlust-blog.nl/laif & nuver

Laif & Nuver

Tijdens ons bezoek aan Groningen stapten wij binnen bij Laif & Nuver zonder een idee te hebben wat we van deze winkel konden verwachten. We hebben onze ogen uitgekeken! Laif & Nuver staat van top tot teen vol met de mooiste en meest unieke interieuritems en is absoluut de moeite waard tijdens een bezoek aan Groningen.

Laif & Nuver betekent ‘lief en mooi’ en dat is zeker van toepassing op deze gezellige woonwinkel midden in het centrum van Groningen. De winkel is een aantal keren verhuisd maar lijkt op de Vismarkt helemaal op zijn plek. Bij Laif & Nuver shop je voor bijzondere woonitems van bekende merken als Madame Stoltz, Bloomingville en House Doctor.

Laif & Nuver

De stijl van de woonitems is niet echt goed samen te vatten omdat de winkel heel eclectisch is. Er is zeker voor iedereen wel iets leuks te vinden, want of je nu meer houdt van romantische kroonluchters, felgekleurde kussen, houten keukenartikelen, landelijke meubels of de nieuwste woontrends, je vindt het hier allemaal.

Laif & Nuver

Een erg leuke toevoeging aan de winkel is de enorme selectie aan tekstborden. En met enorm bedoelen we ook enorm! Van pakkende oneliners tot grappige plaatjes en van inspirerende tekst tot eenvoudige afbeelding, de selectie is enorm. Wij werden er erg hebberig van!

Laif & Nuver

Je vindt Laif & Nuver in Groningen aan de Vismarkt 40. De winkel is 7 dagen per week geopend. Voor meer informatie over de winkel of een kijkje in hun webshop kun je hier klikken.There are 4 comments

Add yours

Post a new comment

CommentLuv badge