wanderlust-blog.nl/sjoege

Sjoege

In een van onze favoriete wijken in Amsterdam liepen wij een hele leuke winkel tegen het lijf. Alle leuke spullen die voor de winkel stonden lokten ons naar binnen en wat zijn wij blij dat we hier toevallig langs liepen!

Bij Sjoege vind je prachtige meubels en woonaccessoires. Je vindt hier onder andere mooie buffetkasten, tafels, stoelen, beelden, potten, schilderijen en posters. De winkel doet aan in- en verkoop van meubels en hierdoor is het aanbod dus steeds anders. Ook worden meubels hier opgeknapt en gepimpt om nog een ronde mee te kunnen. Het is geen typische winkel of meubelzaak, want er wordt ook gewerkt aan de meubels die worden ingekocht. Wel is het absoluut een aanrader om hier eens een kijkje te nemen mocht je op zoek zijn naar nieuwe meubels of iets kleiners om je huis mee te pimpen. Of mocht je zelf van een mooi meubelstuk af willen, kan je hier wellicht terecht.

wanderlust-blog.nl/sjoege 2

Wij hebben onze ogen uitgekeken en zijn blij met de vondst van dit winkeltje! Sjoege is te vinden in Amsterdam op De Clerqstraat 80. De winkel is van dinsdag tot en met zondag geopend. Voor de Facebookpagina klik je hier.There are 4 comments

Add yours

Post a new comment

CommentLuv badge