wanderlust-blog.nl/firma pickles

Streetfood op de Pier van Scheveningen

Binnenkort kun je op de compleet vernieuwde Pier van Scheveningen genieten van heerlijke maaltijden van een aantal fantastische restaurants. Hier eet je geen slappe friet of softijs, maar geniet je van een culinaire burger of écht lekkere patat.

De nieuwe Pier van Scheveningen is vanaf 18 juli weer toegankelijk voor het publiek, maar de horecagelegenheden zijn nog niet geopend. Binnenkort vestigen zich hier onder andere The Rough Kitchen, Firma Pickles, Friterie Par Hasard en SHACK, een unieke hotspot waarbij iedere maand een andere foodtruckcrew de gelegenheid krijgt om hun kookkunsten te delen met de bezoekers van de pier.

Wij houden jullie natuurlijk op de hoogte van de opening van deze fijne restaurants in Scheveningen. Kijk voor meer informatie op de website van de Pier van Scheveningen.There are 2 comments

Add yours

Post a new comment

CommentLuv badge