wanderlust-blog.nl/lampenmaken

Lampenmaken.nl

Wij hebben weer een leuke webshop gevonden die wij graag met jullie delen. Dit keer is het een heel bijzondere webshop, namelijk om zelf lampen te maken! Je verzamelt op deze webshop alle onderdelen om jouw unieke lamp samen te stellen. Zo heb je een super leuke, zelfgemaakte lamp van vaak natuurvriendelijke en/of van gerecyclede onderdelen. Dit vinden wij leuk!

wanderlust-blog.nl/lamp
Bij Lampenmaken.nl vind je alles wat je nodig hebt voor jouw lamp: lampenkappen en voeten, snoertjes, fittingen en allerlei kleine onderdelen waar je de lamp mee kunt opleuken. Je kunt hier niet alleen onderdelen kopen, maar ook super veel informatie vinden over hoe jij jouw lamp in elkaar kunt zetten en wat daar allemaal bij komt kijken. Bij Lampenmaken.nl delen zij graag hun liefde en kennis en is het de missie om de beste en meest hippe lampmaterialen te verkopen. Hoe leuk is het om je eigen lamp te maken? Met de tips en trucs die je ook op de webshop vindt, kom je er zeker!

Klik hier voor de webshop en hier voor de Facebookpagina!

Bron foto’s: http://www.lampenmaken.nlThere are 4 comments

Add yours

Post a new comment

CommentLuv badge