wanderlust-blog.nl/boca’s

Nieuw geopend: Boca’s

Boca’s is een gezellige hotspot waar je de hele dag door terecht kunt voor een heerlijk ontbijt, brunch, lunch of borrel. De eerste twee locaties van Boca’s vind je in Amsterdam in de Jordaan en aan het Sarphatipark en door het grote succes vind je deze hotspot sinds kort ook in Rotterdam!

Boca’s is een ideale plek voor ontbijt, lunch en een borrel. Zo kun je hier terecht voor kleine broodjes overdag, verfijnde borrelhapjes en heerlijke wijn voor in de middag en heb je na een gezellige middag geen zin om te koken dan biedt Boca’s ook genoeg mogelijkheden. Hun overheerlijke plateaus met heerlijke borrelcombinaties van kaas, vlees, vis of vega zijn ook als diner heerlijk. Boca’s in Rotterdam opende op 20 oktober haar deuren aan de Mauritsweg 43. De zaak is 7 dagen per week geopend van ‘s ochtends tot ‘s nachts. In Amsterdam vind je Boca’s aan de Westerstraat 30 en Sarphatipark 4. Wil je meer informatie over deze leuke hotspot of een blik werpen op hun fijne menu? Neem dan een kijkje op de website van Boca’s.

Bron foto: https://www.facebook.com/BocasRotterdamThere are 2 comments

Add yours

Post a new comment

CommentLuv badge