chef’s table

Kijktip: Chef’s Table

Voor liefhebbers van kookprogramma’s en internationale cuisine is de documentaireserie ‘Chef’s Table’ echt niet te missen. Deze Netflix Original documentaireserie neemt kijkers mee in de keukens en levens van de grootste chefs van de wereld.

‘Chef’s Table’ is een Netflix Original serie die vorig jaar online is verschenen. De serie was de allereerste documentaireserie van Netflix en is gemaakt door David Gelb, die we bijvoorbeeld ook kennen van de veelgeprezen documentaire ‘Jiro Dreams of Sushi’. Het eerste seizoen van ‘Chef’s Table’ bestaat uit 6 afleveringen en in elke aflevering staat één internationaal geroemde chef centraal. In dit seizoen zijn dat Massimo Bottura, Dan Barber, Francis Mallmann, Niki Nakayama, Ben Shewry en Magnus Nilsson. Je maakt kennis met zijn of haar keuken, carrière, ontwikkeling en privéleven en natuurlijk komen ook de heerlijkste gerechten voorbij.

Het volledige eerste seizoen van ‘Chef’s Table’ is nu te bekijken op Netflix. Het internet staat bol van geruchten over een tweede seizoen van ‘Chef’s Table’, maar tot op heden is hier helaas nog niets over bekend.There are 2 comments

Add yours

Post a new comment

CommentLuv badge