wanderlust-blog.nl/chocoa fest

Chocoa Festival

Het Chocoa Festival is een jaarlijks event waar je kennis kunt maken met de goede chocolade en veel lekkers kunt eten, veel kunt leren. Naast marktkraampjes met lekker eten en drinken kun je ook deelnemen aan workshops en genieten van de kooklessen, gezelligheid en muziek. Het event wordt georganiseerd door de stichting Chocolade Festival om te laten zien dat betere chocolade alleen van goede cacao gemaakt kan worden. Het doel is om de consumptie en productie hiervan te promoten. Dit doen zij door consumenten te informeren over de eigenschappen en door bij te dragen aan een toenemende beschikbaarheid van goede chocolade in winkels, restaurants en dergelijke. Chocoa brengt chocoladeliefhebbers, kopers, chefs en handelaren samen op één groot festival waar iets goeds doen nog nooit zo smaakvol was!

wanderlust-blog.nl/chocoa

Het Chocoa Festival vindt plaats op 6 en 7 februari in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Op beide dagen is het festival te bezoeken van 10:00 tot 18:00. Voor tickets meer informatie kun je een kijkje nemen op de website van Chocoa!

Bron foto 1: https://www.facebook.com/chocoafestival/
Bron foto 2: https://www.facebook.com/chocoafestival/There are 2 comments

Add yours

Post a new comment

CommentLuv badge