wanderlust-blog.nl/sostrene grene

Nieuw geopend: Søstrene Grene Rotterdam

Dat wij groot fan zijn van de Deense winkelketen Søstrene Grene zal niet als een verrassing komen. Al vanaf ons eerste bezoek aan de winkel in Groningen waren we verkocht en vorig jaar kondigden we al aan dat ze gingen uitbreiden naar maar liefst 3 nieuwe steden, namelijk Zwolle, Amsterdam en Den Haag. Die winkels zijn ondertussen alweer een tijd geopend en langzamerhand heeft de winkel veel bekendheid en populariteit vergaard in heel Nederland. Het is dan ook niet verwonderlijk dat afgelopen week de winkel alweer hun 5e vestiging in Nederland opende, dit keer in Rotterdam!

Sostrene Grene

Søstrene Grene is een ontzettend leuke winkel waar je een groot en gevarieerd en vooral betaalbaar assortiment vindt aan interieuritems, hobbyartikelen, keukenitems, stationery, kaartjes, posters, kruiden en nog veel meer leuks. Søstrene Grene is een van oorsprong Deense winkel die de allereerste winkel opende in 1973. Alhoewel de winkel nu in rap tempo aan populariteit wint in Nederland na de opening van de allereerste winkel in Groningen in 2012 is de winkel in de Scandinavische landen al veel langer niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Søstrene Grene heeft namelijk al meer dan vijftig winkels in Denemarken, Noorwegen, Zweden, IJsland en in Nederland samen.

Sostrene Grene

De nieuwe winkel van Søstrene Grene is gevestigd aan de Hoogstraat 183-b, middenin het centrum van Rotterdam. De winkel is 7 dagen per week geopend. Natuurlijk zijn de vestigingen van Søstrene Grene in Groningen, Zwolle, Amsterdam en Den Haag ook nog gewoon te bezoeken. Kijk voor meer informatie over deze leuke winkel op de website van Søstrene Grene. Op hun website kun je de catalogus van de winkel bekijken met de meest actuele producten en daarnaast vind je hier ook heel veel leuke DIY ideeën.

Lees ook: Nieuw geopend: Søstrene Grene Den BoschThere are 4 comments

Add yours
  1. Marie

    Ik iemand me verder helpen met een emailadres of telefoonnummer van de winkel in Rotterdam. Contactinfo is online nergens te vinden en ik had me graag geïnformeerd alvorens naar de winkel te gaan vanuit België.

    • Tessa

      Dat snappen wij volkomen. Op de website staat geen telefoonnummer, maar je kunt wel via het contactformulier een e-mail sturen naar de locatie voor meer informatie over de openingstijden.


Post a new comment

CommentLuv badge