wanderlust-blog.nl/rrrollend leiden

Rrrollend Leiden

Dit weekend strijkt het rondreizende foodtruckfestival Rrrollend neer in Leiden. Drie dagen lang geniet je op het Pieterskerkplein van de lekkerste hapjes en drankjes uit alle windstreken en natuurlijk een heleboel gezelligheid tijdens Rrrollend Leiden.

Tijdens deze Leidse editie van Rrrollend verzamelen ruim 20 foodtrucks zich op het Pieterskerkplein om de lekkerste hapjes en drankjes te serveren. Je kunt hier onder andere de specialiteiten van Mamma’s Sate, Wok and Roll, De Ballenbar, Brandt & Levie, Madame Cocos, IJsmoment en N’Ice Frozen Yoghurt verwachten. Het foodtruckfestival doet dit jaar maar liefst 20 locaties in Nederland aan, waaronder dus Leiden dit weekend.

Rrrollend Leiden vindt plaats van 27 tot en met 29 mei op het Pieterskerkplein in Leiden. De toegang is natuurlijk gratis en het festival is dagelijks te bezoeken van ‘s middags tot ‘s avonds laat. Kijk voor meer informatie over dit leuke foodtruckfestival op de Facebookpagina van Rrrollend. Hier vind je niet alleen meer informatie over deze editie, maar ook over de andere steden die het foodtruckfestival dit jaar nog aandoet, zoals Den Haag, Groningen, Zwolle, Vlissingen, Katwijk, Roermond, Amstelveen, Den Helder, Almere, Hoofddorp en Tilburg. Wij houden jullie natuurlijk op de hoogte van al deze verschillende festivals!

Bron foto: https://www.facebook.com/RrrollendLeiden/There are no comments

Add yours

CommentLuv badge