Spirit Rotterdam

Nieuw geopend: Spirit Amsterdam

Het heeft even geduurd, maar vanaf vandaag is de langverwachte vestiging van restaurant Spirit dan toch echt geopend in Amsterdam! In april dit jaar kondigden we de komst van Spirit naar Amsterdam al aan, maar de verbouwing duurde toch iets langer dan verwacht. Gelukkig kunnen we iedereen nu verblijden met dit bericht en geniet je vanaf vandaag van heerlijke vegetarische en biologische maaltijden bij dit fijne buffetrestaurant.

Spirit Rotterdam

Tot voor kort was Spirit alleen te vinden in Rotterdam en genoot dit restaurant in de Groene Passage een enorme populariteit: zowel onder inwoners van Rotterdam als bezoekers van buiten de stad. Geen wonder, want het concept van Spirit is redelijk uniek. Spirit is een buffetrestaurant, maar niet van het stoffige fastfood soort. Hier heb je een uitgebreide keuze uit biologische vegetarische en vegan opties voor zowel het ontbijt als de lunch en het diner en dat alles gemaakt met respect voor mens, dier, milieu en economie. Bezoekers stellen hun eigen maaltijd samen uit het uitgebreide buffet en betalen aan de kassa voor wat ze hebben opgeschept. Je betaalt per 100 gram en het is ook mogelijk om je maaltijd mee te nemen naar huis of naar je werk. Zo betaal je nooit teveel en bepaal je zelf hoe groot je maaltijd is. Maar natuurlijk kun je hier ook terecht voor een heerlijk kopje koffie met iets lekkers erbij.

Spirit Rotterdam

De nieuwe vestiging van Spirit is te vinden aan de Czaar Peterstraat 2-a in Amsterdam en opent vandaag, 7 november, de deuren. Het restaurant is 7 dagen per week geopend van 08.00 uur tot 23.00 uur. Tussen 08.00 uur en 11.00 uur staat het ontbijtbuffet klaar en lunchen en dineren kan van 11.00 uur tot 22.00 uur. Het Rotterdamse restaurant van Spirit is natuurlijk ook gewoon te bezoeken aan de Mariniersweg 9 in de Groene Passage. Voor meer informatie kun je een bezoek brengen aan de website van Spirit.

Bron foto 1: Jan Bijl @ http://www.spiritrotterdam.nl/
Bron foto 2: Jan Bijl @ http://www.spiritrotterdam.nl/
Bron foto 3: Jan Bijl @ http://www.spiritrotterdam.nl/There is 1 comment

Add yours

Post a new comment

CommentLuv badge