Shopping

Wildernis

Bij stadstuinwinkel Wildernis in Amsterdam waan je je even in een groene oase. Hier ben je aan het juiste adres voor allerlei prachtige planten en leuke accessoires en andere tuinierbenodigdheden.


Verse Store

Onlangs opende aan de Prinsengracht in Amsterdam de conceptstore Verse de deuren. Hier wordt een commercieel agentschap voor duurzame merken gecombineerd met een duurzame lifestyle winkel en biologisch restaurant.


De Vrije Vogel

Deventer is een ontzettend leuke winkelstad en tijdens een dagje winkelen mag een bezoek aan De Vrije Vogel zeker niet ontbreken. Hier vind je een bijzondere mix van brocante, vintage en modern design.


Eten & Drinken

De Uurwerker

Iedereen is gek op De Uurwerker in Groningen! Dit café-restaurant is the place to be voor een gezellige borrel, een betaalbare en smakelijke maaltijd en een heleboel gezelligheid.


SNCKBR

Heb jij al eens plaatsgenomen bij SNCKBR in Amsterdam voor een hapje en drankje? Hier worden jouw favoriete guilty pleasures in een gezonder jasje gestoken.


Wadapartja

Als je een dagje naar Groningen gaat moet je zeker een bezoek brengen aan restaurant Wadapartja in het centrum. Hier geniet je van heerlijke maaltijden, een fijn drankje en een heleboel gezelligheid.


Webshops

FlowerHat

Bij de leuke webshop FlowerHat vind je mooie keuken- en papierwaar naar eigen ontwerp, maar kun je ook heerlijke snailmailbaksels bestellen voor jezelf of iemand anders.Eef Lillemor

De webshop van Eef Lillemor staat boordevol prachtige hebbedingetjes voor jong en oud met leuke illustraties en prachtige kleuren.


[AdSense-A]