Pearls of de Pijp

door admin

Toen ik onlangs een bezoek bracht aan de Charlie + Mary winkel in de Pijp voor een boekpresentatie ontdekte ik daar een ontzettend leuke shoppingguide: Pearls of de Pijp. Deze kleine en handige gids staat boordevol leuke adresjes in deze gezellige en veelzijdige Amsterdamse buurt en is eigenlijk onmisbaar als je een dagje gaat shoppen in de buurt.

Pearls of de Pijp

In de handige gids van Pearls of de Pijp vind je maar liefst 22 ‘onontdekte’ hotspots in de Pijp. Van leuke winkeltjes tot de beste restaurants en bars, het staat allemaal op de kaart. Bijzonder aan dit overzicht aan hotspots is dat het allemaal relatief kleine ondernemingen zijn die bijzonder en vooral uniek zijn. Op de kaart staan een aantal van onze persoonlijke favoriete hotspots, zoals De Taart van m’n Tante, Yay Health Store & MoreCharlie + Mary en All the Luck in the World, maar ook een paar leuke plekken die wij snel maar eens moeten ontdekken, zoals Het is Liefde, De Kleine Parade, Fenix Books en Olive & Cookie.

Pearls of de Pijp

De kaart is ontzettend leuk vormgegeven en biedt naast een mooi overzicht van deze leuke hotspots ook nog eens een heel handige plattegrond van de wijk. De vormgeving en illustratie is gedaan door Hilde Tempelman en haar eigen winkel, Atelier Tempel, staat ook op de kaart. Wij vonden de handige kaart bij Charlie + Mary, maar de kaart zal vast ook klaarliggen bij de diverse andere hotspots die op de kaart staan vermeld. Heel veel winkelplezier in deze ontzettend leuke wijk!

Pearls of de Pijp

Related Posts

Leave a Comment