Nieuw geopend: Slaatje-Bla

door admin

Dat Arnhem een ontzettend leuke winkelstad is hebben we al vaker laten zien hier op Wanderlust. Je vindt hier bijvoorbeeld leuke hotspots als Loft, Van Mij, Bos & Heij en Mimint en voor een heerlijk hapje en drankje zit je goed bij bijvoorbeeld Urban Chef en de sinds kort geopend saladebar Slaatje-Bla in de Arnhemse wijk Klarendal.

Slaatje-Bla is een initiatief van de bekende chefkok Estée Strooker die we allemaal wel kennen van haar presenteerwerk voor 24Kitchen. Met deze saladebar wil ze gezonde maaltijden toegankelijk maken voor een groot publiek. Bij Slaatje-Bla worden alle salades vers bereid en wordt gewerkt met dagverse producten en lokale seizoensingrediënten waardoor het salademenu elk seizoen verandert. Op het menu staan smakelijke salades als de Salade Courgette Festetti en de Mexican Bean Salade. Je kunt hier niet alleen genieten van salades, maar ook van diverse soepen, zoals groene gazpacho, en wortel-venkelsoep, en diverse sappen. Voor de zoetekauwen staan er ook nog eclairs en macarons op het menu.

Je vindt Slaatje-Bla in Arnhem aan de Klarendalseweg 34. De saladebar is elke dag van de week geopend van 12.00 uur tot 20.00 uur. Heb je geen tijd om uitgebreid plaats te nemen in de zaak dan kunnen de salades ook worden meegenomen. De salades worden dan geserveerd in een mooie glazen pot zodat ze handig vervoerd kunnen worden (en ook nog eens heel Instagramwaardig zijn!). Voor meer informatie over deze nieuwe hotspot kun je een kijkje nemen op de website van Slaatje-Bla.

Bron foto: https://www.facebook.com/Slaatjeblabla/

Related Posts

Leave a Comment