Speciaalbier van Foodora

door admin

De bekende maaltijdenbezorgdienst Foodora timmert flink aan de weg in ons land. Niet alleen breiden ze hun activiteiten in ons land steeds meer uit en organiseerden ze onlangs de eerste Nederlandse editie van hun eigen foodmarket Bites & Vibes, onlangs lanceerden ze ook nog eens hun eigen speciaalbier: de Foodora pale ale!

Foodora is een internationale maaltijdenbezorgdienst die in Nederland sinds vorig jaar actief is en nu al maaltijden per fiets bezorgt in Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam. Via de handige app en website is het bestellen van een maaltijd ontzettend makkelijk geworden. Maaltijden thuis laten bezorgen was nog nooit zo smakelijk omdat ontzettend veel leuke, hippe en vernieuwende restaurants samenwerken met Foodora. Je zit dus niet meer vast aan diezelfde shoarmatent, kleffe pizza-pizzeria of snackbar om de hoek, maar kunt gewoon de maaltijden van jouw favoriete restaurant thuis laten bezorgen in een mum van tijd.

In hun zoektocht naar het perfecte biertje voor bij de maaltijden besloot Foodora om zelf het ideale biertje te maken. De nieuw ontwikkelde Foodora pale ale is ontwikkeld in samenwerking met Brouwerij Troost. De pale ale is ontwikkeld als het perfecte diner-biertje: het overstemt de maaltijd niet, heeft een alcoholpercentage van 5,5%, maar heeft meer karakter dan een pilsje. Het biersoort pale ale staat bekend om de bleke kleur die ontstaat door de lichte moutsoorten waarmee gewerkt wordt. De pale ale van Foodora is verrijkt met verschillende hopsoorten die zorgen voor een frisse afdronk. Zo is het biertje de perfecte aanvulling op de maaltijden die je bestelt via Foodora. Voor meer informatie over de maaltijdenbezorgdienst kun je een bezoek brengen aan de website van Foodora.

Related Posts

Leave a Comment