Vintage Kilo Sale

door admin

Liefhebbers van vintage zullen vast niet onbekend zijn met The Vintage Rebel: een leuke organisatie die met grote regelmaat de Vintage Kilo Sale organiseert op verschillende plekken in het land. Tijdens deze events vind je de mooiste pareltjes voor zowel vrouwen, mannen als kinderen en betaal je niet per item, maar per kilo vintage.

Voor iedereen die nog niet zo bekend is met vintage per kilo sales zullen wij het event kort uitleggen. Tijdens zo’n sale shop je naar hartenlust tussen de ongetwijfeld ontzettend leuke items. Hier kies je jouw favorieten uit, deze pas je natuurlijk nog even, en op de aanwezige weegschalen check je ook tussendoor hoeveel jouw buit weegt. Wil je gaan afrekenen dan betaal je voor jou vintage items naar gewicht. Tijdens de Vintage Kilo Sale van The Vintage Rebel betaal je €15,- per kilo aan vintage.

De eerstvolgende Vintage Kilo Sale vindt plaats op 2 en 3 december van 11.00 tot 17.00 in de Grote Kerk aan de Jacobijnerkerkhof 95 in Leeuwarden. Wij houden jullie natuurlijk op de hoogte van alle aankomende edities in ons land. Voor meer informatie over deze events kun je ook eens een kijkje nemen op de website van The Vintage Rebel.

Related Posts

Leave a Comment