Binnenkort geopend: VITTORE C.

door admin

Ben jij ook zo’n groot fan van carpaccio? Dan kun je nu al een bezoekje aan Tilburg in jouw agenda inplannen voor september want dan opent de allereerste carpaccio bar van Nederland, VITTORE C., de deuren! Hier geniet je van carpaccio in de meest brede zin van het woord: vlees, vis, groente, fruit en zelfs chocola staat op het menu.

Vittore C.
VITTORE C. is een initiatief van Nadia Ibrahim en Anneloes Rottier en zal de deuren openen in Bank15, een nieuw concept in Tilburg waar maatschappelijke betrokkenheid wordt gecombineerd met commercie. Hier vestigen diverse creatieve ondernemingen zich en VITTORE C. is één van de vier foodconcepten die hier gevestigd zal zijn. Je vraagt je misschien af hoe divers het menu kan zijn van een restaurant wanneer het alleen carpaccio serveert, maar dit zal je nog verbazen. Je geniet hier namelijk niet alleen van vlees, je kunt alle kanten op met carpaccio. Zo serveren ze bij VITTORE C. ook vis, groente, fruit en chocola. Nadia en Anneloes laten zich inspireren door diverse wereldkeukens waardoor het menu zeker weten verrassend en veelzijdig zal zijn.

Vittore C.

VITTORE C. opent in september de deuren aan de Spoorlaan 350 in Tilburg. Voor meer informatie over deze nieuwe carpaccio bar kun je een kijkje nemen op de website van VITTORE C. Kun je niet wachten tot september tot je kunt genieten van de lekkernijen van dit nieuwe restaurant? Dan hebben we goed nieuws voor je want de dames van VITTORE C. zijn nu ook al te boeken voor catering via hun website.

Bron foto’s: Martijn Roos @ http://www.vittorec.nl/

Related Posts

Leave a Comment