Zelfgemaakte Markt

door admin

De Zelfgemaakte Markt is een ontzettend gezellige en creatieve markt waar je alleen maar zelfgemaakte artikelen vindt. Je vindt hier gepassioneerde creatieve mensen, een heleboel unieke producten en een gezellig terrasje voor een hapje en een drankje. Een heerlijk dagje uit dus!

Zelfgemaakte Markt

De Zelfgemaakte Markt is van origine een kleine, maar gezellige, markt in Utrecht die meerdere keren per jaar plaatsvond. Dit jaar vindt de markt helaas maar twee keer plaats: de Zelfgemaakte Kerstmarkt in december en de Zelfgemaakte Markt tijdens het Bevrijdingsfestival Brabant op 5 mei. Tijdens het Bevrijdingsfestival vindt de markt plaats in samenwerking met het festival en kun je hier dus wel naar hartenlust shoppen, maar voor versnaperingen zul je één van de vele kraampjes op het festivalterrein moeten bezoeken. Op de Zelfgemaakte Markt op 5 mei vind je onder andere Mama Jo met handgemaakte kussens en tassen, sieraden van Anicknaks, zelfgemaakte pastasaus van Van Sund Word Je Dik!, gehaakte producten van Sjannie Maakt Het en handgemaakte kleding van Les Gosses.

Zelfgemaakte Markt

De Zelfgemaakte Markt vindt voor de laatste keer dit jaar plaats op zaterdag 10 en zondag 11 december op de Mariaplaats in Utrecht. Voor meer informatie over markt en de aanwezige aanbieders kun je een kijkje nemen op de website van de Zelfgemaakte Markt.

Bron foto 1: Vicky de la Cotera @ https://www.facebook.com/dezelfgemaaktemarkt/
Bron foto 2: Miranda D. Huls @ https://www.facebook.com/dezelfgemaaktemarkt/
Bron foto 3: https://www.facebook.com/dezelfgemaaktemarkt/

Related Posts

Leave a Comment