Nieuw Geopend: Le Jardin

door admin

Utrecht is een geweldig restaurant rijker. Hier opende namelijk deze week Le Jardin: een Frans restaurant waar je veel lekkers (en moois!) kunt verwachten. De hotspot is te vinden op de Mariaplaats in het centrum van de stad.

Le Jardin is een combinatie van een hotel, bloemist en een restaurant. Dit concept komt men vaker tegen in Frankrijk, maar is redelijk uniek in Nederland. Le Jardin heeft dus veel aandacht voor bloemen en planten en dit wordt ook in de keuken toegepast. Het streven is om zoveel mogelijk aan de slag te gaan met fruit, groente en kruiden en om zoveel mogelijk samen te werken met lokale leveranciers. Het restaurant kweekt zelf ook wat ingrediënten in hun eigen kas, wat wij heel erg leuk vinden!

wanderlust-blog.nl/jardin
Le Jardin is vanaf heden te bezoeken op Mariaplaats 42 en is van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 17:00 tot 01:00. Voor meer informatie over het nieuwe restaurant kun je een kijkje nemen op de website of de Facebookpagina, waar je super goed op de hoogte wordt gehouden en heerlijke hapjes en kiekjes voorbij komen!

Bron foto 1: www.facebook.com/lejardinutrecht
Bron foto 2: www.lejardinutrecht.nl

Related Posts

Leave a Comment