Binnenkort geopend: Mook Pancakes

door admin

Binnenkort kun je in Amsterdam Oud-West de hele dag terecht voor de meest bijzondere pannenkoeken bij het nieuwe restaurant Mook Pancakes. Hier geen stoffige, saaie pannenkoeken in het gezelschap van een heleboel toeristen. Nee, hier geniet je van spannende smaakcombinaties, verse juices en fijne tunes in een relaxte sfeer.

De initiatiefnemers van Mook Pancakes, Sten en Sammy, willen met Mook Pancakes een geheel nieuw concept naar Amsterdam brengen. Met shared dining, heerlijke gezonde pancakes, verse juices en hip-hop willen zij zich onderscheiden van andere pannenkoekenrestaurants en gezien hun originele en spannende plannen voor de menukaart gaat dat zeker lukken. Zo bestel je hier bijvoorbeeld een Chicken Madonna, een pannenkoek met spinazie en gekruide kip, een Smokey Joe, met gerookte makreel en jalapeñopepermousse, of The Mancake, een stapel pancakes bestaande uit drie lagen met bacon en eieren.

Mook Pancakes is tot stand gekomen via crowdfunding. Maar liefst 117 investeerders hebben ervoor gezorgd dat er 200% van het beoogde bedrag is opgehaald binnen de deadline. Blijkbaar kunnen mensen niet wachten om de bijzondere pannenkoeken van Mook Pancakes te proeven!

Je vindt Mook Pancakes binnenkort aan De Clercqstraat 34 in Amsterdam. Een exacte openingsdatum is nog niet bekend, maar op social media laten ze weten dat ze op zeer korte termijn de deuren zullen openen. Houd vooral de Facebookpagina van Mook Pancakes in de gaten om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen.

Bron foto 1: https://www.crowdaboutnow.nl/mookpancakes

Related Posts

Leave a Comment