Nieuw geopend: TEA MY DEAR

door admin

Eind juni opende TEA MY DEAR de deuren in het gezellige centrum van Haarlem. De winkel is tot stand gekomen door een succesvolle crowdfundingcampagne waarbij vooral voor de inrichting en voorraad de hulp van investeerders via CrowdAboutNow werd ingeroepen. Het doel van de crowdfunding werd begin mei gehaald en de deuren van de zaak openden al in juni. Nu is TEA MY DEAR niet de eerste theewinkel in Haarlem. Al eerder schreven wij over de ontzettend leuke winkel van The Art of … Tea, Herbs & Spices in de Grote Houtstraat waar je een uitgebreid assortiment aan thee, kruiden en specerijen vindt. Maar thee is weer enorm aan populariteit aan het winnen en zeg nu zelf: er kunnen niet genoeg leuke speciaalzaken zijn toch?

Bij TEA MY DEAR vind je een uitgebreid assortiment aan handgeplukte biologische thee van het Franse merk Betjeman & Barton dat enorm populair is. De thee is zowel in zakjes als los verkrijgbaar en daarbij vind je in de winkel ook diverse zoete versnaperingen voor bij de thee, maar ook allerlei accessoires en cadeaus. Je kunt bij TEA MY DEAR ook terecht voor een high tea of een theeproeverij en de eigenares, Amber Zant, vertelt bezoekers graag over het assortiment en helpt iedereen zijn of haar ideale thee te vinden.

Je vindt TEA MY DEAR aan de Kleine Houtstraat 16 in Haarlem. De winkel is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Wil je meer weten over deze leuke nieuwe zaak? Breng dan een bezoek aan de Facebookpagina van TEA MY DEAR.

Bron foto: https://crowdaboutnow.nl/teamydear

Related Posts

Leave a Comment