Food Soul Festival Zoetermeer

door admin

Dit hele weekend staat Zoetermeer in het teken van lekker eten en drinken tijdens het Food Soul Festival. Tijdens het festival verzamelen talloze foodtrucks zich met heerlijke hapjes en drankjes en natuurlijk is er volop muziek en gezelligheid om de sfeer compleet te maken.

wanderlust-blog.nl/food soul festival

Vorig jaar waren wij aanwezig bij de tweede editie van het Food Soul Festival in de Kromhouthal in Amsterdam-Noord en hebben wij genoten van heerlijke hapjes en drankjes en een heel gezellige sfeer. De editie in Amsterdam heeft dit jaar al plaatsgevonden en ook Noordwijk aan Zee heeft al een editie mogen meemaken, maar wij weten wel zeker dat het ook in Zoetermeer een gezellig foodfeestje zal worden. De muziek zal worden verzorgd door de Vinyl Mobile en er zijn zo’n 18 verschillende foodtrucks die zullen zorgen voor lekkere hapjes en drankjes, waaronder de Oesterkar, de Sate Man, Bulls and Dogs, De Piepermobiel, STACKS en Mister MaisGuy.

wanderlust-blog.nl/food soul festival

Het Food Soul Festival vindt plaats van vrijdag 26 augustus tot en met zondag 28 augustus op het Marseillepad langs de Grote Dobbe in Zoetermeer. De toegang is natuurlijk gratis. Wil je op de hoogte blijven van dit leuke event? Neem dan eens een kijkje op de website van het Food Soul Festival.

Related Posts

Leave a Comment