Schaft

door Wanderlust

Dit weekend vindt de allereerste editie plaats van Schaft, een nostalgisch indoor foodfestival in Utrecht. Nostalgisch? Schrik niet: de hapjes en drankjes zijn zo hedendaags als het maar kan, maar de invulling van het festival heeft een nostalgische twist, bijvoorbeeld door de prachtige locatie in de historische Werkspoorkathedraal en de nostalgische kermisattracties die zijn opgezet voor de gelegenheid. Een bijzonder foodfestival is het zeker!

Tijdens Schaft verzamelen zich een heleboel foodtrucks in de industriĆ«le hal van de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Je kunt hier bijvoorbeeld een hapje en drankje doen bij de Couscous Caravan, Meneer Smakers, De Wentelteefjes, Vietnamama, Firma Pickles, de IJsbus en Mr. Brasa. Daarnaast is er een lifestyle markt georganiseerd en is er natuurlijk gezorgd voor fijne muziek in samenwerking met Sublime FM. Het nostalgische tintje van het festival is vooral afkomstig van het ‘oud-hollandsche’ kindervermaak in de vorm van bijvoorbeeld een poppenkast en de diverse kermisattracties die op het festival aanwezig zullen zijn.

Schaft vindt plaats van vrijdag 25 maart tot en met maandag 28 maart in de historische Werkspoorkathedraal in Utrecht. Het festival opent op vrijdag om 15.00 de deuren en is vervolgens elke dag vanaf 12.00 geopend tot ’s avonds laat. Voor meer informatie over het festival of de programmering kun je een kijkje nemen op de website van Schaft.

Bron foto: https://www.facebook.com/schaftfestival/

Related Posts

2 Beantwoorden

Kim 23 maart 2016 - 9:22 am

Klinkt echt super leuk!

Reply
Tessa 23 maart 2016 - 10:00 am

Ja he? Er is ook zoveel te doen aankomend weekend, vooral op foodgebied!

Reply

Leave a Comment