Chef’s Table wordt vervolgd!

door admin

Begin dit jaar tipten wij de Netflix Original documentaireserie Chef’s Table als een echte must see. In deze serie wordt de kijker meegenomen in de levens en keukens van diverse wereldberoemde chefkoks zoals Massimo Bottura, Dan Barber, Francis Mallmann, Niki Nakayama, Ben Shewry en Magnus Nilsson. Onlangs werd bekend dat de succesvolle serie wordt vervolgd met maar liefst 3 seizoenen!

Vanaf mei zal het tweede seizoen van Chef’s Table te zien zijn op Netflix. Net als het eerste seizoen zijn ook de volgende seizoenen gemaakt door David Gelb, die ook verantwoordelijk was voor de veelgeprezen documentaire Jiro Dreams of Sushi. De komende drie seizoenen bestaan uit 16 nieuwe afleveringen en het zijn zeker niet de minste chefs die hier in beeld komen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kijkje in het leven en de keuken van Alain Passard, Alex Atala en Nancy Silverton?

Het tweede seizoen van Chef’s Table is vanaf 27 mei te zien op Netflix en bestaat uit zes afleveringen. Later dit jaar volgt er nog een kleiner derde seizoen, bestaande uit vier afleveringen die zich allemaal afspelen in Frankrijk, en het vierde seizoen zal ergens in 2017 beschikbaar zijn.

Bron foto: https://media.netflix.com/en/

Related Posts

Leave a Comment