Binnenkort geopend: De Pindakaaswinkel

door admin

Er is nog geen pot verkocht en de deuren zijn nog niet eens geopend, maar De Pindakaaswinkel is al een enorme hit in Nederland sinds de media lucht kreeg van de aankomende opening. In deze webshop en winkel in Amsterdam kun je binnenkort terecht voor allerlei verschillende soorten pindakaas.

De Pindakaaswinkel is een initiatief van biologische boer Michiel Vos die ook mede-oprichter is van Juice & Salad. Hij is zelf een groot fan van pindakaas en miste een winkel voor de échte liefhebber. Het plan is om te beginnen met enkele verschillende soorten pindakaas en tot nu toe zijn de volgende smaken al getest: naturel zonder zout, kokos, banaan, venkel-rozijn, koffie, karamel, chilipeper, honing-walnoot en pure chocola. In De Pindakaaswinkel zal er zoveel mogelijk met biologische en fairtrade ingrediënten worden gewerkt. De winkel staat ook zeker open voor suggesties dus heb je nog een briljant pindakaasidee laat het ze zeker weten!

Wanneer de winkel de deuren zal openen is nog steeds niet bekend, maar de locatie wel. De winkel zal worden gevestigd in de upcoming Czaar Peterstraat 169 in Amsterdam. Wil jij als één van de eersten kennismaken met de smaken pindakaas van De Pindakaaswinkel? Dan zit je goed bij de Paasopening van Eggpress want daar zal ook De Pindakaaswinkel aanwezig zijn. Er is ondertussen ook al hard gewerkt aan de webshop en de verwachting is dat deze ook dit Paasweekend ‘geopend’ zal worden. Houd dus zeker de Facebookpagina van De Pindakaaswinkel in de gaten!

Update: De Pindakaaswinkel aan de Czaar Peterstraat opent op 19 juni officieel de deuren.

Bron foto: https://www.facebook.com/depindakaaswinkel/

Related Posts

1 comment

Fleur 30 maart 2016 - 6:08 pm

Jaa I love pindakaas!! Leuk dat er zoveel smaakjes pindakaas komen, ik zou ze allemaal wel willen proberen haha 😀

Reply

Leave a Comment