Pick Up Market

door admin

Boodschappen- en bezorgdiensten zijn helemaal van deze tijd en regelmatig spotten wij dan ook leuke nieuwe initiatieven zoals Foodora en TringTring. De nieuwste speler op de boodschappenmarkt is Pick Up Market, een webshop waarin je alle verse producten die je op de markt kunt vinden met een paar klikken kunt bestellen en kunt laten thuisbezorgen. Niet iedereen heeft tijd en zin om naar de markt te gaan en zo haal je wekelijks toch al je verse producten eenvoudig in huis.

Pick Up Market is opgericht door Leon en Boudewijn, twee jonge ondernemers die de markt weer toegankelijk willen maken voor iedereen met hun leuke platform. Op de online markt van Pick Up Market vind je verse producten zoals groente, fruit, noten, vis, vlees, kruiden, kaas en hummus. Alle producten zijn gegarandeerd vers omdat de producten pas worden ingekocht wanneer jij de bestelling hebt geplaatst. Momenteel is het aanbod nog wat beperkt, maar de jongens staan open voor suggesties en op de website kunnen klanten dan ook zelf aangeven wat zij nog missen. Wat wij alleen nog missen bij Pick Up Market is een duidelijk overzicht van de leveranciers waar de dienst mee samenwerkt. Op hun Facebookpagina vermelden ze hier en daar wel de leveranciers, maar het zou heel handig zijn als dit ook op hun website zelf wordt toegevoegd.

pick up market

De boodschappen zijn eenvoudig te bestellen via de website en worden elke dinsdag thuis afgeleverd. Bezorging is gratis bij een bestelling vanaf € 15,- en anders betaal je € 2,50. Momenteel bezorgt de dienst alleen nog binnen de ring van Amsterdam, met uitzondering van Amsterdam-Noord. Wil je meer weten over deze boodschappendienst of wil jij eens een kijkje nemen in het assortiment? Bezoek dan snel de website van Pick Up Market. Aankomend weekend kun je ook kennis maken met de jongens van Pick Up Market op de Local Goods Market in De Hallen.

Bron foto 1: https://www.facebook.com/pickupmarket
Bron foto 2: http://pickupmarket.nl/

Related Posts

Leave a Comment