Nieuw geopend: Vershal Het Veem

door admin

Na het succes van de Markthal in Rotterdam heeft sinds kort ook Eindhoven zijn eigen overdekte versmarkt. Op Strijp-S is sinds anderhalve week de Vershal Het Veem geopend waar je van woensdag tot en met zondag terecht kunt voor al je verse boodschappen en een heleboel lekkers.

Vershal het Veem

In Vershal Het Veem vindt je bijzondere concepten en leuke ondernemers zoals Soeppa!, Infinitea, Mannen van Deeg, Fresh Anatolia Market, Wine & Nuts, en Rico’s Biokazen. Voortaan heb je dus maar één adres voor al je heerlijke verse boodschappen en dat is het Veemgebouw op Strijp-S. Natuurlijk valt er ook een heleboel lekkers te eten en te drinken bij Het Veem. Wat dacht je bijvoorbeeld van pannenkoeken bij Pancake-S, de authentieke Indonesische keuken van Warung Ventje, piepers met een twist van Pota2Go of een heerlijke kop koffie van Koffie Keuten?

Vershal het Veem Koffie Keuten

Als het aan ons ligt krijgt iedere stad zijn eigen overdekte versmarkt want er is zoveel te proeven en te beleven! Vershal het Veem is nu nog aan het proefdraaien en is geopend van woensdag tot en met zondag van 10.00 tot 19.00 en is gelegen aan de Torenallee 86 in het Veemgebouw op Strijp-S in Eindhoven. Wil je meer weten over deze leuke nieuwe vershal? Neem dan zeker ook een kijkje op de website van Vershal Het Veem.

Bron foto 1: https://www.facebook.com/vershalhetveem
Bron foto 2: https://www.facebook.com/vershalhetveem
Bron foto 3: https://www.facebook.com/vershalhetveem

Related Posts

Leave a Comment