De Winkel

door Wanderlust

Alhoewel Hilversum vooral bekend staat als mediastad is het een goed bewaard geheim dat je hier best leuk kunt winkelen. In Hilversum zijn alle grote winkelketens vertegenwoordigd in het centrum, maar eerlijk gezegd worden wij vooral enthousiast van de leuke kleine winkels met een bijzonder verhaal en een prachtig assortiment. Al eerder schreven wij over leuke zaakjes als Homelike en De Koekenbakkers in Hilversum, maar bij een bezoek aan Hilversum mag je ook zeker De Winkel niet overslaan.

De Winkel

De Winkel is een relatief nieuwe hotspot in Hilversum. De Winkel opende de deuren op 1 september en is een initiatief van Het Huismerk, een leuke webshop voor huisgemaakte papierwaren en interieur- en modeaccessoires. In De Winkel shop je voor mooie, veelal handgemaakte, producten van Nederlandse ontwerpers en  producenten. In de mooie zaak vind je bijvoorbeeld kleding, interieuritems, papierwaren en planten van mooie merken als Zoedt, Beton en More, Red Cheeks Factory en natuurlijk Het Huismerk.

De Winkel

In De Winkel kijk je je ogen uit, zoveel leuks is er te ontdekken. Alle producten die hier worden verkocht zijn op duurzame, ambachtelijke en eerlijke wijze gemaakt of stimuleren mensen om zelf dingen te creëren. Als je hier winkelt weet je precies wie de maker achter het product is en hier kunnen ze jou van alles vertellen over de producten en de ontwerpers.

De Winkel

Je vindt De Winkel aan de Bussumerstraat 28 in Hilversum. Voor meer informatie over deze leuke winkel of over de creatieve workshops die je hier kunt gaan volgen kun je een kijkje nemen op de Facebookpagina van De Winkel.

De Winkel

Related Posts

Leave a Comment