Mashed Concept Store

door Wanderlust

De Mashed Concept Store in Amsterdam-West is een absolute must visit! Je vindt hier prachtige producten en veel ontwerpen van lokale producenten. Of je nu op zoek bent naar interieuritems, babykleding of sieraden, je vindt het hier allemaal.

De Mashed Concept Store heeft sinds vorig jaar zijn intrek genomen in de steeds leuker wordende Kinkerbuurt. De winkel is klein en gezellig en staat vol met de mooiste producten, van kleding tot boeken en van babyspeelgoed tot posters. Het assortiment is een fijne mix van unieke producten. Alle producten zijn met zorg uitgezocht en hebben net dat beetje extra’s, of het nu bijzondere producten van bekendere merken zijn of mooie artikelen van lokale producenten. Een groot deel van het assortiment is van Nederlandse ontwerpers.

Mashed Concept Store

Er hangt een gezellige sfeer in de winkel en de winkel is prachtig opgezet met grote tafels waar alle artikelen mooi op zijn uitgestald en gezellige hoekjes vol met leuke artikelen waar je spontaan hebberig van wordt. Wij waren op slag verliefd op de prachtige sectie voor baby’s en kinderen achter in de winkel. De mooiste rompertjes en kleding wordt hier verkocht, dus mocht je zelf nog voor een leuke babyuitzet aan het shoppen zijn of op zoek zijn naar een kraamcadeautje, je slaagt hier gegarandeerd!

Mashed Concept Store

Natuurlijk is er veel meer te zien in de winkel dan alleen baby- en kinderartikelen. Het assortiment is echter te divers om alles te kunnen benoemen, hoe graag we ook zouden willen. De foto’s geven een goede impressie van de diversiteit van het leuke aanbod. Wil je meer weten over assortiment of over bepaalde producten? De medewerkers zijn superaardig en helpen je graag een handje.

Mashed Concept Store

Je vindt de Mashed Concept Store in Amsterdam aan de Jan Pieter Heijestraat 168. De winkel is 7 dagen per week geopend. Van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 18.00, op zaterdag van 10.00 tot 17.00 en op zondag van 12.00 tot 17.00. Sinds kort is Haarlem ook een filiaal van de Mashed Concept Store rijker! Deze winkel vind je in de Kleine Houtstraat 19. Een leuk extraatje in dit filiaal is dat er regelmatig een ontbijtbuffet wordt georganiseerd bij speciale gelegenheden. Wil je op de hoogte blijven van deze leuke events of gewoon meer weten over de Mashed Concept Store? Bezoek dan eens hun website of Facebookpagina.

Related Posts

Leave a Comment