We Are Vintage

door Wanderlust

We Are Vintage is een van de leukste vintage winkels in Amsterdam! Wij hebben een bezoek gebracht aan de winkel in Amsterdam West. Wij keken hier onze ogen uit en zijn lekker aan het shoppen geslagen.

We Are Vintage verkoopt super leuke kleding voor mannen en vrouwen! Het is een kiloshop en dit betekent dat tweedehands en A-keuze vintage kleding en accessoires worden aangeboden voor een kiloprijs. Deze prijzen kunnen 10,-, 20,- of 30,- per kilo zijn. Wat je betaald, ligt dus aan hoe veel een artikel weegt. Best een grappig systeem en je betaalt zo echt niet de hoofdprijs voor vintage artikelen, zoals je dat wel eens meemaakt in winkels of op webshops. De accessoires worden per stuk geprijsd, lekker makkelijk.

wanderlust-blog.nl/We Are Vintage

Een aantal dingen die je tegen kan komen bij We Are Vintage zijn stoere spijkerjasjes, fleurige zomerse tops, highwaist shorts, mooie vintage truien, hoeden, tassen en nog allerlei andere accessoires. De winkels zijn erg prettig ingedeeld en de leuke vintage artikelen vliegen je om de oren. Als je er eenmaal langs loopt, is het bijna onmogelijk om niet even een rondje door de winkel te doen. Ook wij konden de leuke spullen niet weerstaan en eindigden toch aan de kassa.

De winkels zijn te vinden op de 1e Van Swindenstraat 43 in Oost en de Kinkerstraat 193 in West. De openingstijden zijn van maandag t/m woensdag van 11:00 tot 19:00, op donderdag 11:00 tot 20:00, op vrijdag en zaterdag van 11:00 tot 19:00 en op zondag van 12:00 tot 18:00. Voor meer informatie klik je hier voor de Facebookpagina.

Related Posts

Leave a Comment