Bis!

door admin

Wij zijn dol op vintage en we zijn dan ook altijd op zoek naar leuke vintagewinkeltjes om met jullie te delen. Pas geleden ontdekten wij in Amsterdam de vintagewinkel Bis! en we waren direct enthousiast. Vandaag lees je alles over Bis!, een vintagewinkel bestaande uit drie (!) winkels op een rij!

Bis!

De vintagewinkel Bis! is gevestigd in de Sint Antoniebreestraat, nabij de Nieuwmarkt in Amsterdam. Vintagewinkel is misschien niet helemaal de juiste omschrijving aangezien Bis! eigenlijk bestaat uit drie aparte winkels. De winkels zijn gelukkig wel naast elkaar gevestigd dus je loopt zo van de één naar de andere winkel om het leuke assortiment te bekijken.

Bis!

De eerste winkel van Bis! op het rijtje is Bis! Army Fashion, waar je een ruim assortiment aan leger- en marineklassiekers vindt. Voor ons iets minder interessant, maar voor de liefhebber echt een aanrader. De overige twee winkels zijn Bis! Lady’s Vintage winkels, waarvan één winkel boordevol vintage schoenen, hoeden en tassen en ook nog rekken vol vintage kleding en nog eens een aparte winkel waar je nog veel meer kleding kunt vinden.

Bis!

Bis! onderscheidt zich duidelijk van andere vintagewinkels door het ruime assortiment aan schoenen, tassen en hoeden. Daarnaast waren wij aangenaam verrast door de grote selectie leuke jurkjes bij Bis!. De meeste vintagewinkels hebben vaak maar één rek met jurken, maar bij Bis! vind je rekken vol met leuke jurkjes in allerlei stijlen. Bis! is zeker niet de voordeligste vintagewinkel in Amsterdam, maar het assortiment compenseert dit ruimschoots. Ben je al tijden op zoek naar dat ene leuke tasje of heb je een duidelijk beeld voor ogen van het paar schoenen dat je graag wilt hebben? Grote kans dat je bij Bis! slaagt.

Bis!

Je vindt Bis! in Amsterdam in de Sint Antoniesbreestraat 25-a, 25-b en 25-d. De winkels zijn op maandag tot en met zaterdag geopend van 11.00 tot 18.00. Voor meer informatie over de winkel kun je een kijkje nemen op de Facebookpagina van Bis!.

Related Posts

2 Beantwoorden

Annemieke 7 juli 2015 - 2:41 pm

Weer een topper!!

Groetjes Annemieke

Reply
Tessa 7 juli 2015 - 2:57 pm

Ja, leuk he? Er zijn ook zoveel leuke vintagewinkels in Amsterdam!

Reply

Leave a Comment