Retro & Chic

door admin

Het is waarschijnlijk al bekend dat wij graag op Waterlooplein komen in Amsterdam en in de straten er omheen. Het zit er namelijk boordevol leuke winkels! Wij hebben echter een nieuw hotspot erbij, namelijk Retro & Chic, gelegen in de Staalstraat. Je kunt hier terecht voor prachtige nette jurken en ook hele fleurige kledingstukken en accessoires.

wanderlust-blog.nl/retro-en-chic 2
Bij een standaard rondje door de buurt kwamen wij Retro & Chic tegen. De display zag er zo prachtig uit, we moesten even binnen spieken. In eerste instantie zagen wij voornamelijk nette jurken en mooie sieraden, eenmaal doorgelopen kwamen wij erachter dat de winkel volhangt met hele leuke retro jurken, shirtjes, lingerie, schoenen, hoeden, tassen, noem het maar op! Retro én chic, dat is precies wat het ook is. Je vindt er prachtige en unieke kledingstukken, maar ook fleurige jurkjes en tops.

Je vindt de winkel in Maastricht op Heggenstraat 1 en in Amsterdam op Staalstraat 2 (nabij Shop de Ville en Marbles Vintage). Voor de Facebookpagina klik je hier.

Related Posts

Leave a Comment