Het Kaufhaus

door admin

Vintage is hot! De websites en winkels waar vintagekleding en -items worden verkocht schieten als paddenstoelen uit de grond. Dat vinden wij van Wanderlust natuurlijk helemaal niet erg. Helaas is het soms moeilijk om door de bomen het bos te zien en de echt goede en betaalbare vintagewinkels eruit te pikken. Daar hebben jullie ons gelukkig voor! Tijdens ons bezoek aan Utrecht stuitten wij op Het Kaufhaus, een superleuke vintagewinkel in hartje Utrecht. Betaalbare en leuke vintage in een supermooie winkel, wat wil je nog meer?

wanderlust-blog.nl/het kaufhaus

Het Kaufhaus ligt midden in het centrum van Utrecht, direct naast de ingang van Hoog Catharijne. De winkel lacht je tegemoet met een mooie etalage tussen de verder schreeuwerige winkels en binnen wordt het alleen maar beter. In de winkel zijn allemaal leuke hoekjes opgezet met vintagemeubels waardoor de winkel aanvoelt als een huiskamer. De winkel is ruim opgezet waardoor je fijn de ruimte hebt om rond te neuzen en de kleding is mooi en overzichtelijk opgehangen waardoor je het aanbod goed kunt bekijken. Laten we eerlijk wezen, dat is in sommige andere vintagewinkels wel eens anders. De kleding is heel erg leuk en precies afgestemd op het seizoen en op de laatste mode. Daarnaast is de kleding hier ook nog eens heel betaalbaar!

wanderlust-blog.nl/het kaufhaus

Het Kaufhaus heeft echter naast kleding nog veel meer aanbod. In de winkel worden allerlei leuke tasjes en andere accessoires verkocht en de prachtige kleden die je ziet op bovenstaande foto worden ook gewoon verkocht. Ook de leuk ingerichte hoekjes die je her in der in de winkel ziet zijn volledig ingericht met vintage items die je kunt kopen. Dat is nog eens leuk vintage shoppen!

wanderlust-blog.nl/het kaufhaus

Om op de hoogte te blijven van het aanbod van Het Kaufhaus en van leuke events en korting kun je Het Kaufhaus volgen op facebook.  Zo organiseren zij bijvoorbeeld een New Year Event op 8 januari om het nieuwe jaar feestelijk in te luiden. Vanaf 19.30 kan je onder het genot van live muziek en prosecco de nieuwe vintage items in de winkels in Utrecht en Amsterdam bewonderen.

Het Kaufhaus vind je in Utrecht op de Achter Clarenburg 32, vlak naast de ingang van Hoog Catharijne. Het Kaufhaus heeft ook een winkel in Amsterdam. Deze vind je in de Eerste Sweelinckstraat 21-H.

Related Posts

Leave a Comment