Six and Sons

door admin

Jullie weten waarschijnlijk wel dat de Haarlemmerbuurt in Amsterdam één van onze favoriete buurten is om te shoppen in Amsterdam. We hebben al veel fijne hotspots in deze buurt met jullie gedeeld, zoals Vinnie’s Deli en Marbles Vintage en eerder deze week de conceptstore Sukha. Vandaag breiden we onze lijst met leuke hotspots in de Haarlemmerbuurt uit met de fijne conceptstore Six and Sons, waar je terecht kunt voor stoere en unieke vintage items.

Six & Sons

Wij zijn gek op conceptstores en laten ons graag verrassen door het vaak unieke assortiment en de fijne sfeer. Six and Sons voldoet hier ook ruim aan, maar is daarnaast ook een heel ander soort conceptstore door de mannelijke aankleding en het stoere assortiment.

Six & Sons

Dat de winkel zo’n mannelijke uitstraling heeft is niet echt een verrassing aangezien de winkel is opgericht door Alexander Six. Six and Sons is begonnen als webshop, maar in 2013 opende hij daarbij de winkel aan de Haarlemmerdijk. De webshop runt hij ook nog naast de winkel, maar er gaat wat ons betreft toch niets boven de fantastische sfeer in een fijne conceptstore als Six and Sons.

Six & Sons

Je vindt bij Six and Sons een enorme variatie aan producten. Zo verkoopt Alexander Six hier kleding (voornamelijk voor mannen), maar ook boeken, lampen, kaarsen, zeep en grote meubelstukken. Een enorm divers aanbod waardoor je in de winkel in ieder schap en hoekje wel iets nieuws en moois ontdekt.

Six & Sons

Je vindt Six and Sons in Amsterdam aan de Haarlemmerdijk 31. De winkel is 7 dagen per week geopend, van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 en op zondag van 12.00 tot 18.00. Een selectie van het assortiment van Six and Sons vind je ook bij de verschillende winkels van Hutspot in Amsterdam. Woon je niet in de buurt van Amsterdam en ben je toch heel benieuwd naar het assortiment van deze fijne conceptstore? Neem dan zeker eens een kijkje op hun website, waar het assortiment ook op de vinden is.

Related Posts

3 Beantwoorden

Joy 8 april 2015 - 12:20 pm

Wow, ziet er leuk uit! Binnenkort maar eens op bezoek!

-X-

Reply
Tessa 8 april 2015 - 12:29 pm

Ja, leuk he? Je kijkt er echt je ogen uit!

Reply
Darkest Colour 11 april 2015 - 3:02 pm

Hi! Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award! Op http://www.darkestcolour.blogspot.nl kun je het artikel vinden! Veel plezier en succes bij het beantwoorden van de vragen. Laat je het me weten als je ze beantwoord hebt? Liefs, Shanna van Darkest Colour X

Reply

Leave a Comment