Circle of Trust conceptstore

door admin

Afgelopen weekend waren wij weer in De Pijp in Amsterdam te vinden. Dit is toch wel één van onze favoriete buurten in Amsterdam vanwege de fantastische winkels en de fijne restaurants. Aan de drukke Ferdinand Bolstraat spotten wij de winkel Circle of Trust en vandaag lees je alles over deze conceptstore

Circle of Trust is in 2005 opgericht als kledingmerk met een brede collectie aan mannen-, vrouwen- en kinderkleding. Sinds december 2014 is de conceptstore in Amsterdam geopend waar je niet alleen hun kledingcollectie kunt vinden, maar waar ook veel lifestyle items, verzorgingsproducten en interieuritems worden verkocht.

wanderlust-blog.nl/circle of trust

De winkel is werkelijk waar prachtig! De winkel heeft een oppervlakte van 240 m2 en is heel ruim en overzichtelijk opgezet. De hele ruimte ademt industrieel design uit en deze vibe gaat supergoed samen met de producten die je hier kunt kopen.

Maar wat vind je hier dan zoal? Zoals een goede conceptstore betaamd is dat nog niet zo makkelijk te vertellen. Zoals we al zeiden vind je hier de kleding van Circle of Trust, maar de winkel biedt nog zoveel meer. Zoals je op de foto’s kunt zien varieert het aanbod van stoelen tot zeepjes en van tassen tot planten. Teveel om op te noemen en alles even mooi. Je wordt erg hebberig van deze winkel!

wanderlust-blog.nl/circle of trust

De filosofie van Circle of Trust heeft als uitgangspunt dat er bewust wordt geproduceerd, met respect voor de wereld en de producenten. Ze hebben een heldere visie en zij doen hun best om deze uit te dragen, zowel in de winkel als op hun website, waar je alles kunt lezen over deze filosofie.

Je vindt Circle of Trust in Amsterdam aan de Ferdinand Bolstraat 47. De winkel is geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00. Voor meer informatie over de winkel en de webshop kijk je op hun website.

Related Posts

Leave a Comment