De Vreemde Eend

door admin

De webshop De Vreemde Eend is net zo bijzonder als de naam. Je vind hier allerlei verschillende spullen, onder andere voor het interieur, verzorging, kleding en accessoires. De artikelen zijn net even iets anders als dat je misschien gewend bent: een beetje gek, maar stiekem heel erg leuk.

De Vreemde Eend draait om eigenwijsheid en speelt leuk in op de speelse volwassenheid. De artikelen zijn gek en gedurfd, maar zeker erg leuk! Zo kom je op de webshop baardartikelen tegen, ja echt: shampoo, crème, alles om de baard mee te verzorgen en te stylen. Verder staan er geweldige toiletrolhuisjes te koop die van elk toiletbezoek een feestje maken, echt zingende vogelbeeldjes, sokkenpakketjes waar 3 sokken inzitten die je leuk kunt matchen en paraplu’s met de leukste prints op de site. Naast deze leuke maar een tikkeltje vreemde spullen vind je ook alledaagse spullen zoals mooi servies, tassen en allerlei andere benodigdheden. Ook ideaal voor als je op zoek bent naar een leuk cadeautje!

wanderlust-blog.nl/vreemde eend

De artikelen zijn een resultaat van zoektochten in grote steden en internationale beurzen. Elk artikel is ontwikkeld met veel aandacht voor de vormgeving, functionaliteit en kwaliteit. Dit alles door ontwerpers vanuit alle uithoeken van Europa en soms zelfs daarbuiten! De collectie is voor en geïnspireerd door degenen die hun eigen weg volgen en streven naar eigenheid en emotionaliteit.

Voel jij je als potentiële vreemde eend nou geroepen om een kijkje te nemen op de site, of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat voor leuks je allemaal kunt vinden op de shop, klik dat hier. En wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en de nieuwste artikelen? Dan klik je hier voor de Facebookpagina.

Bron foto 1: http://www.devreemdeeend.be/
Bron foto 2: http://www.devreemdeeend.be/

Related Posts

Leave a Comment