Vintage Vedette

door admin

Wij hebben opnieuw een super leuke webshop voor jullie! Bij Vintage Vedette kun je terecht voor de meest geweldige vintage items voor mannen en vrouwen en interieur. De items zijn stuk voor stuk met veel liefde door de oprichtster uitgekozen.

Vintage Vedette is opgericht door Stephanie, een echte vintage liefhebber. Zij is dol op vintage van minimaal 25 jaar oud en zoekt elke keer weer de mooiste pareltjes uit om te verkopen. Natuurlijk gaat hier een geheel proces aan vooraf. De kleding wordt uitgezocht, gecontroleerd op eventuele schade, gereinigd, op de foto gezet en zo verkocht! Hier kun je ook van alles over lezen op de site. Het is leuk om te zien dat Stephanie de items echt met passie bijeen zoekt en verkoopt. Zo gaat het van de ene liefhebber naar de ander. Naast dat Stephanie hart heeft voor de vintage kleding en accessoires, vindt ze hergebruik ook iets belangrijks. Hiernaast is Vintage Vedette aangesloten bij Bont Voor Dieren, hierbij maken ze dus een statement tegen bont en zal je dit ook niet op de webshop tegenkomen.

wanderlust-blog.nl/Collage Vintage Vedette

Bij Vintage Vedette vind je voornamelijk veel fashion. Er is een sectie met vrouwenkleding en met mannenkleding. Hiernaast zijn er ook schoenen, tassen, sieraden en allerlei andere accessoires te vinden! Naast fashion is er ook een kopje ‘wonen’, hier vind je leuke kopjes, lampen, fotolijstjes e.d. Zoals ik al zei, zijn het echt stuk voor stuk pareltjes! Je kunt zien dat de kledingstukken, accessoires en interieurartikelen niet zomaar of massaal zijn ingekocht. Dit maakt een artikel ook veel mooier wanneer je deze aanschaft natuurlijk, want je weer dat het een bijzonder stuk is.

wanderlust-blog.nl/Vintage Vedette 2

Wij zijn vooral gek van de vintage blousjes en tasjes en er staan ook zeker hele leuke items bij de interieurartikelen. Wij keken in ieder geval onze ogen uit. Ben je benieuwd? Klik dan hier voor de site en hier voor de Facebookpagina. Ook leuk om te weten: op 1 mei zal er een shop openen in Breda. Deze heet de Vintage & Art Collective en zal vanaf 1 mei te vinden zijn op Haagdijk 24! Voor meer informatie over deze winkel en de opening klik je hier.

Bron foto 1: http://www.vintagevedette.com/
Bron foto 2: http://www.vintagevedette.com/
Bron foto 3: http://www.vintagevedette.com/

Related Posts

Leave a Comment