Doortje Vintage

door admin

Onlangs stuitten wij op de vintage webshop Doortje Vintage. Zoals sommigen misschien al hebben gemerkt, zijn wij dol op vintage. Wij willen jullie dan ook niet van deze webshop onthouden. Bij Doortje Vintage vind je, zoals de naam al aangeeft, vintage. De mooiste vintage dames- en herenkleding kun je hier scoren voor een leuke prijs. De artikelen komen uit de jaren ’50 tot en met de jaren ’90. Elk item is persoonlijk geselecteerd en worden dan soms ook een beetje bijgewerkt om ze ‘Doortje-klaar’ te maken.

Doortje Vintage vindt het belangrijk om te blijven vernieuwen en dit merk je ook zeker aan de webshop. De webshop bestaat al een tijdje, maar pas sinds enkele jaren is de online beleving helemaal compleet. Het is niet langer een online shop waar leuke kleren op staan, het is ook mogelijk om een wishlist te maken, om te filteren op kleur, maat of zelfs de periode. Wat vinden wij dit leuk! Mocht je zelf nou een vintage leek zijn, is er op de webshop een hele uitleg te vinden over de verschillende vintage periodes zodat je de gehele beleving alsnog meekrijgt.

Doortje Vintage

In 2008 opende Doortje Vintage de deuren van de eerste echte winkel. De fysieke winkel is een plek waar online en offline bij elkaar komen en waar je dat leuke jurkje wat je gisteravond online tegenkwam, even van dichtbij kunt zien en passen. De winkel vind je in Eindhoven op Smalle Haven 2-4. Ben je benieuwd geworden en wil je ook te shoppen slaan? Klik dan hier voor de webshop!

Bron foto 1: https://www.facebook.com/DoortjeVintage/
Bron foto 2: https://www.facebook.com/DoortjeVintage/

Related Posts

Leave a Comment