The Darling

door Wanderlust

The Darling is een prachtige winkel in Amsterdam. Het heeft 2 shops, één in de 9 straatjes en één in De Hallen in Amsterdam West. Beide winkels zijn een bezoek waard en variëren ook in assortiment! Waar je in de ene winkel allerlei lifestyle en super schattige kinderkleding vindt, vind je in de andere zaak de leukste damesartikelen!

Wij bezochten de winkel in De Hallen in Amsterdam-West. Wij komen sowieso al graag in De Hallen voor het heerlijke eten in de Foodhallen en een recent geopende winkel: de Local Goods Store en met The Darling hier wordt het alleen maar een nog leukere hotspot! Wij hebben onze ogen uitgekeken. We vonden de mooiste dames- en kinderkleding en hiernaast ook allerlei leuke interieurartikelen zoals vaasjes en potjes, maar ook stoelen, kussens, tafeltjes en de meest prachtige vintage kinderwagen! Wat wij ook erg leuk vinden, is de totebag van The Darling met de leus ‘don’t be afraid to dream a little bigger darling’. Deze krijg je bij een aankoop van boven de € 50,- (en je kan hem natuurlijk ook gewoon los kopen).

wanderlust-blog.nl/The Darling Collage

Naast dat The Darling haar eigen artikelen verkoopt, werkt ze ook samen met andere merken waaronder Things I Like, Things I Love. Hier vind je dus ook spulletjes van in de winkel en ook spullen van The Darling in de Things I Like, Things I Love winkels. Verder vind je artikelen van The Darling bij Make My Day in Nijmegen, Koekwaus in Den Bosch, Hard Bitten and the Others in Almere en Beter & Leuk, ook gevestigd in Amsterdam.

Zoals ik al schreef, zijn beide winkels zeker een bezoek waard! Je vindt The Darling in De Hallen in Amsterdam in de Hannie Dankbaarpassage 19 en in de 9 straatjes in Amsterdam in de Runstraat 4. The Darling is geopend op maandag van 13:00 tot 18:00, op dinsdag t/m zaterdag van 11:00 tot 18:00 en op zondag van 12:00 tot 18:00. Wil je meer weten? Klik dan hier voor de website!

Related Posts

2 Beantwoorden

Ismay 29 april 2015 - 9:17 am

Wat een super leuke winkel zeg! Ziet er echt heel erg leuk uit 🙂 Ik houd heel erg van vintage spulletjes, dus ik ben echt benieuwd geworden!

Reply
Tessa 29 april 2015 - 9:43 am

Ja, leuk he? Ze hebben de leukste vintagespullen en de aankleding van de winkel is ook heel erg mooi.

Reply

Leave a Comment