Local Goods Store

door Wanderlust

Dit weekend was het dan zover. Eindelijk konden wij een bezoek brengen aan de pasgeopende Local Goods Store, de winkel waar je de mooiste designs vindt van lokale Amsterdamse ontwerpers en producenten. Wij waren al groot fan van de Local Goods Market die bijna wekelijks plaatsvindt in De Hallen in Amsterdam en in de winkel, ook op deze locatie, vind je alles wat je gewend bent van deze leuke markt en meer!

Local Goods Store

De Local Goods Store is vorige week vrijdag feestelijk geopend. De winkel is het logische gevolg van de zeer succesvolle Local Goods Market, een markt waar uitsluitend producten worden verkocht die in de regio Amsterdam zijn geproduceerd of ontworpen. Deze markt vindt bijna wekelijks plaats en wordt georganiseerd door Pakhuis De Zwijger in samenwerking met Paperdoll/Indie Brands.

Dumpies en Wool & Water

De Local Goods Store blijft trouw aan het concept van de Local Goods Market. In de winkel vindt je een zeer divers assortiment aan prachtige producten van lokale producenten. Van fietsen tot kleding en van interieuritems tot limonade, je vindt het hier allemaal. Zo waren wij verheugd om te zien dat ze hier ook de leuke knuffels van Dumpies verkopen, gemaakt van gerecycled materiaal. De grote kussens met een print van Amsterdamse huisjes van V@Amsterdam vonden wij prachtig en de mooie houten broodplanken van Brood+Plank hadden wij het liefst direct mee naar huis genomen. Alle artikelen zijn met zorg en liefde gemaakt en dat zie je. Bij alle producten vind je informatie over de producent en vaak ook een kaartje of folder om mee te nemen. Een fantastische manier om de producenten een boost te geven!

Local Goods Store

Alleen al voor het pand zou je een bezoekje moeten brengen aan de Local Goods Store. Het pand is echt fantastisch, maar dat kan ook haast niet anders in De Hallen. De winkel heeft een industriële look, helemaal in lijn met de rest van De Hallen, en door de grote dakramen en het hoge dak is de winkel erg licht en open. De winkel is ruim opgezet waardoor alle artikelen prachtig kunnen worden uitgestald en allemaal goed te bekijken zijn. De winkel is zo een mooie plek waar de unieke producten goed tot hun recht komen.

Local Goods Store

Je vindt de Local Goods Store in De Hallen in Amsterdam in de Hannie Dankbaarpassage 39. De winkel is op dinsdag tot en met vrijdag geopend van 12.00 tot 19.00, op zaterdag van 11.00 tot 19.00 en op zondag van 12.00 tot 19.00. Voor meer informatie over de winkel en en de prachtige producten die je hier kunt vinden kun je een kijkje nemen op de Facebookpagina van de Local Goods Store.

Related Posts

Leave a Comment