Posse Espressobar

door admin

Dat wij graag in Rotterdam komen zal geen groot geheim zijn en we hebben zeker nog een heleboel hotspots in deze leuke stad met jullie te delen. Eén van deze hotspots in Posse Espressobar. Aan het water met prachtig uitzicht op Rotterdam en gelegen naast de Fenix Food Factory is deze espressobar, galerie en winkel ineen een echte must visit!

Posse Espressobar is een initiatief van Paul Posse, een fotograaf die in deze espressobar zijn liefde voor fotografie en zijn verzameling van prachtig, vaak industrieel design, deelt met zijn bezoekers. Gevestigd aan de Veerlaan in Rotterdam in een groot industrieel pand past het concept van Posse uitstekend in de omgeving en het mooie uitzicht op Rotterdam.

Posse

Je kunt natuurlijk terecht bij Posse voor een heerlijke koffie (met een chocolaatje van Tony’s!), maar je kunt hier ook kiezen voor thee, sap, frisdrank, wijn, bier of een sterke drank. De drankkaart is erg uitgebreid. Natuurlijk kun je hier ook terecht voor een hapje. Zo staan er diverse zoete gebakjes op het menu en kun je hier ook terecht voor een snack bij de borrel of een uitgebreide lunch of diner. De kaart verandert regelmatig, maar je kunt verwachten om bijvoorbeeld soep, lasagne, sandwiches of kreeft op het menu te zien staan. Reserveren voor het diner wordt wel geadviseerd.

Naast de fijne menukaart en de heerlijke koffie is Posse alleen al een bezoekje waard vanwege de prachtige inrichting. Het hele pand staat vol met de meest bijzondere items. Natuurlijk hangt de hele ruimte vol met de meest prachtige foto’s, maar je vindt hier ook mooie lampen, stoelen en andere interieuritems en zelfs fietsen. Het aanbod van de winkel sluit naadloos aan op de industriële inrichting van Posse zelf.

Posse

Je vindt Posse in Rotterdam aan de Veerlaan 13, naast de Fenix Food Factory. Posse is geopend op maandag, vrijdag, zaterdag en zondag. Voor meer informatie over Posse en de openingstijden, de agenda of de galerie neem je een kijkje op de website van Posse.

Related Posts

4 Beantwoorden

Marjolein 27 april 2015 - 10:22 am

Wat een super toffe inrichting! En de koffie ziet er minstens net zo goed uit ;). Leuke tip!

Reply
Laura 27 april 2015 - 10:29 am

Het is echt een aanrader! 🙂

Reply
Anniek 28 april 2015 - 6:56 pm

Dit ziet er fijn uit! Ik zie mezelf er wel zitten, laptop, koffie erbij… Leuke tip!

Reply
Tessa 28 april 2015 - 7:15 pm

Ja he? Het heeft echt een fijne sfeer en lijkt ons inderdaad ook een fijne plek om lekker te werken met een goede koffie erbij. Jammer dat we niet echt om de hoek wonen ;).

Reply

Leave a Comment