Urban Chef

door admin

Afgelopen weekend zijn wij een dagje Arnhem gaan verkennen en natuurlijk moest er ook gegeten worden en wat ons betreft is er geen betere plek in Arnhem om een heerlijk broodje te eten dan bij Urban Chef, waar het gezellig druk is en waar de kaart enorm verrassend en uitgebreid is.

Urban Chef is natuurlijk een eetcafé, maar daarnaast ook zoveel meer. Urban Chef opende de deuren in 2009 en is sinds die tijd al een grote hit. Dat is ook niet zo gek want Urban Chef weet feilloos een uitstekende kaart te combineren met een mooie industriële inrichting met huiselijke invloeden. Bij Urban Chef eet je vooral Italiaans/mediterraans geïnspireerde gerechten. Heel veel vers en gelukkig ook veel biologisch en fairtrade. De kaart is uitgebreid en gevarieerd en deze kunnen wij onmogelijk hier helemaal bespreken. Het broodje pulled pork en de Urban Burger zijn toch wel de specialiteiten van het huis, maar op de kaart vind je ook diverse panini’s, bruschetta’s en salades.

Urban Chef

En wat hebben wij dan zoal hier gegeten? We kunnen je vertellen dat het moeilijk kiezen was van de uitgebreide menukaart, maar we hebben uiteindelijk gekozen voor de Urban Burger, een broodje pulled pork met coleslaw en een bruschetta met gegrilde groente, hummus en geitenkaas. Vrees niet, we waren met drie personen dus we hebben het niet allemaal zelf opgegeten, al hadden we dat best gewild want wat was het ontzettend lekker! Vooral het broodje pulled pork is een echte aanrader! Nu zouden we natuurlijk heel graag een foto hebben gedeeld van al het heerlijks dat wij hebben gegeten, maar helaas was ons bord al leeg voordat we goed en wel de camera’s erbij hadden gepakt. Je moet ons dus maar op ons woord geloven ;).

Urban Chef is niet alleen een ontzettend leuk eetcafé, ze zijn ook in te huren voor catering en je kunt hier ook diverse kookworkshops volgen. Heb je geen zin om te koken? Bij de traiteur van Urban Chef kun je allerlei lekkers afhalen voor thuis. Daarbij vind je naast het eetcafé ook de Urban Bakery, een kleine bakkerij waar je terecht kunt voor heerlijke taartjes en bakbenodigdheden. Al deze heerlijkheden zijn sinds kort ook te bestellen in hun webshop. Bestel je voor 3 uur ‘s middags dan heb je de producten de volgende dag in huis.

Urban Bakery

Ontzettend veelzijdig en overheerlijk, dat is Urban Chef! Je vindt Urban Chef in Arnhem aan de Koningstraat 50-51. Het eetcafé is alle dagen van de week geopend, maar dan wel alleen tijdens winkeltijden. Voor meer informatie over Urban Chef kun je een kijkje nemen op hun website.

Related Posts

Leave a Comment