Van Mij

door admin

Bij ons bezoek aan Arnhem stuitten wij op het winkeltje Van Mij. Bij deze cadeauwinkel vind je de meest schattige en mooie lifestyle spulletjes en decoratieve maar ook pracktische spullen voor in huis. Bij een bezoek aan de super gezellig stad Arnhem is dit zeker een aanrader!

Alle leuke artikelen die wij in het raamkozijn zagen, trokken ons onwijs aan waardoor wij wel naar binnen móesten. Natuurlijk zonder spijt, want het ene artikel was nog leuker dan het andere. Van Mij is een typische winkel waar je niet snel uitgekeken raakt en voor de meeste artikelen wel een goede bestemming kunt bedenken, of dit nou bij jou thuis is of bij je moeder of oma, er is genoeg leuks. Natuurlijk word je hier dan ook weer erg hebberig van, maar wij hebben ons goed ingehouden. Alle spullen komen goed tot hun recht in de kleine, maar super schattige winkel. Omdat het allemaal zo mooi in display staat, is het makkelijk om het al in je eigen huis te zien staan.

wanderlust-blog.nl/Van Mij

Wat wij zoal tegen zijn gekomen bij ons bezoek aan Van Mij, waren veel leuke spullen voor in huis. Denk aan potjes, vazen, kaarsen, kussens, lampen en allerlei leuks voor op de muur, maar ook diverse tassen en sieraden. Je vindt er dus van alles wat, maar het is allemaal even leuk! Wij waren vooral gek op de ladder in het raamkozijn en de ananaslamp, die een tikkeltje fout is, maar zo leuk.

wanderlust-blog.nl/Van Mij

Je vindt Van Mij in het centrum van Arnhem op Kerkstraat 1. De openingstijden zijn op dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 17:30 en op zondag van 10:00 tot 17:00. Wil je meer weten? Klik dan hier voor de Facebookpagina en hier voor de website. En ga er vooral even langs, je zult er geen spijt van krijgen!

Related Posts

Leave a Comment