Déjà Vu

door admin

Vorige week waren wij weer een dagje in Nijmegen te vinden omdat wij bij ons vorige bezoek nog lang niet alle leuke hotspots hadden gezien die wij wilden bezoeken. Al eerder schreven we over de leuke koffiebar First Things First en de conceptstore Make My Day in Nijmegen en tijdens dit uitje hebben we eindelijk een bezoek kunnen brengen aan de woon- en cadeauwinkel Déjà Vu, een prachtige winkel boordevol leuke interieuritems, meubels en heel veel meer.

Deja Vu

De woon- en cadeauwinkel Déjà Vu ligt middenin het gezellige centrum van Nijmegen, op een steenworp afstand van conceptstore Make My Day. De winkel bestaat uit maar liefst vier (!) verdiepingen en met een totale oppervlakte van ongeveer 800 m2 is hier voor liefhebbers van nieuwe ontwerpen, tijdloze klassiekers en bijzondere designs genoeg te zien.

deja vu

Déjà Vu is overwegend een woonwinkel te noemen, maar ook zeker voor leuke hebbedingetjes kun je hier heel goed terecht. Op de eerste verdieping, direct bij binnenkomst, en op de tweede verdieping vind je ontzettend veel leuke interieuritems. De meest uiteenlopende soorten verlichting, vazen, servies, klokken, kussens, kaarsen, tafellinnen en nog veel meer om je huis op te leuken vind je op deze verdiepingen. Natuurlijk vind je daarnaast op deze verdiepingen ook genoeg leuks om cadeau te geven, aan iemand anders of jezelf natuurlijk. Zo vind je hier de prachtige tassen van MYOMY en de stoere, robuuste tassen van Freitag. Zelfs de waterflessen van Dopper staan hier in een display en als op zoek bent naar sieraden dan heeft Déjà Vu ook een mooie collectie sieraden en horloges.

deja vu

De overige twee etages zijn meer ingericht als woonwinkel en hier kun je prachtige woonkamers bewonderen, samengesteld uit de nieuwste ontwerpen van hedendaagse designers. Déjà Vu weet een groot publiek aan de spreken door de vele verschillende stijlen die zij in hun winkel aanbieden en ook al hebben wij over het algemeen het budget niet voor deze prachtige items, dromen mag altijd ;).

deja vu

Dat het aanbod bij Déjà Vu helemaal on trend is zie je ook duidelijk terug in de designs: de flamingo’s, ananassen en en cactussen zijn volop aanwezig tussen de woonaccessoires en daar worden wij blij van! Dat is natuurlijk ook niet verrassend als je kijkt naar de merken die bij Déjà Vu worden verkocht. Je vindt hier bijvoorbeeld collecties van &Klevering, Fatboy, Gispen, Story tiles,Zuperzozial en Hay.

deja vu

Déjà Vu ligt middenin het gezellige centrum van Nijmegen in de Houtstraat 57. De winkel is op dinsdag, woensdag en vrijdag geopend van 10.00 tot 17.30, op donderdag van 10.00 tot 21.00 en op zaterdag van 10.00 tot 17.00. Ook elke eerste zondag van de maand, tijdens de koopzondag, is de winkel open van 13.00 tot 17.00. Wil je alvast een voorproefje van hun leuke assortiment of wil je meer weten over de winkel? Neem dan zeker een kijkje op hun website.

deja vu

Related Posts

Leave a Comment