Hipgemaakt

door admin

Deze week zetten wij graag webshop Hipgemaakt in de spotlight. Deze webshop verkoopt creatieve, hippe en soms vintage artikelen. Het is spul voor jong en oud! Het assortiment van Hipgemaakt is vrij breed en eigenlijk te veel op op te noemen. Om maar even wat dingen te benoemen, vind je er onder andere prachtige papierwaren en leuke stempels en stickers, posters en kaarten, woonaccessoires en allerlei leuks voor de kleintjes. Het ene artikel is echt nog leuker dan het ander!

Hipgemaakt

Je kunt bij Hipgemaakt terecht voor allerlei leuks. Of je nou wat leuks zoekt voor in huis, of een cadeautje voor een vriend of vriendin of wat praktische spullen voor jezelf, je vindt het hier allemaal. Een paar van onze favorieten zijn de vintage klokjes, de mooie posters en de opbergdozen, die zijn zo schattig! Je zult merken tegenkomen zoals Quely, PSikhouvanjou, Bl-ij, Eva en Anne, Flow en natuurlijk nog allerlei andere namen.

Wij vinden dat de webshop bomvol leuke dingen staat en moeten onszelf er absoluut van weerhouden om als een gek het winkelmandje te vullen. Ben je benieuwd geworden? Klik dan hier voor de webshop en hier voor de Facebookpagina!

Bron foto 1: https://www.facebook.com/hipgemaakt.nl/
Bron foto 2: https://www.facebook.com/hipgemaakt.nl/

Related Posts

Leave a Comment