Bos & Heij

door admin

Bij een bezoek aan Arnhem mag je het winkeltje Bos & Heij absoluut niet overslaan! Deze winkel is namelijk heel bijzonder en staat vol met leuke vintage artikelen en ook nieuwe artikelen op gebied van wonen, lifestyle, accessoires en kinderen.

Wanneer wij ons dagje naar Arnhem planden, wisten wij zeker: we móeten langs Bos & Heij. Dit was gelukkig gelukt en nog beter bevallen dan wij hadden verwacht. Als eerste keken wij onze ogen uit bij de prachtige en ook hele grappige kaarten, hier zijn wij dol op. Eenmaal verder gelopen werden we nog enthousiaster van alle prachtige meubels, kleedjes en woondecoratie die wij graag in onze eigen huizen zouden zien. Verder waren er ook nog allerlei leuke lampen, bordjes en kopjes, kussens, stoelen, fotolijstjes en wat accessoires en super leuk kinderspul zoals borden met leuke beesten er op.

wanderlust-blog.nl/Bos-en-Heij

Wat ons erg aanspreekt aan Bos & Heij is dat er vintage spulletjes verkocht worden en wanneer iets wel nieuw is, het zoveel mogelijk bij kleine aanbieders vandaan komt. Dit geeft de (nog niet erg bekende) aanbieder dus een platform om zijn/haar werk te tonen en te laten verkopen en dit geeft de koper een kans om spulletjes te bezitten die bijzonder en uniek zijn.

wanderlust-blog.nl/Bos-en-Heij-2

Wij zijn absoluut fan en komen graag snel weer naar Arnhem om Bos en Heij, en meerdere geweldige hotspots die we hebben gevonden, te bezoeken! Bos en Heij is te vinden in Arnhem op Kerkstraat 36 en is geopend op woensdag tot en met zaterdag. De openingstijden zijn op woensdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 17:30 en op zaterdag van 10:00 tot 17:00. Ben je benieuwd geworden en wil je meer weten over Bos & Heij? Klik dan hier voor de website en hier voor de Facebookpagina.

Related Posts

2 Beantwoorden

Micheile 3 juni 2015 - 10:31 pm

Leuke post! I loved visiting during my trip to Arnhem. A quaint shop with an eclectic mix of vintage and new. Definitely a must when you’re in the area!

<3 Micheile

Reply
Tessa 4 juni 2015 - 9:03 am

Thanks :). We completely agree, it is a must visit!

Reply

Leave a Comment