Sissy-Boy

door Wanderlust

Tijdens ons bezoek aan Haarlem liepen wij langs de Sissy-Boy, in de eerste instantie ongeïnteresseerd omdat wij altijd dachten dat Sissy-Boy een kledingwinkel was waar wij niets aan zouden vinden. Maar hadden wij het even mis! Van buiten viel de fantastische etalage en de inrichting al gauw op en we konden het niet laten om even naar binnen te gaan. Een goede zet, want wat is dit een leuke winkel!

De Sissy-Boy in Haarlem is een Flagshipstore. In een prachtig pand in de Barteljorisstraat is ruimte voor een heel groot assortiment wat prachtig is opgesteld in de winkel. Je vindt hier kleding voor mannen, vrouwen en kinderen, maar ook speelgoed, verzorgingsproducten, etenswaren, lifestyleproducten en interieurproducten.

wanderlust-blog.nl/sissy-boy

Naast het winkelgedeelte vind je in ditzelfde pand Daily, een klein, maar gezellig eetcafé waar je kunt genieten van een heerlijk ontbijt of lunch met veelal biologische producten. De menukaart is heel origineel en speelt goed in op de huidige healthtrend. Zo kun je hier bijvoorbeeld heerlijk ontbijten met biologische yoghurt met superfoods. Natuurlijk staat een heerlijk croissantje met kaas en jam ook op de kaart. Daarnaast worden er diverse soepen, salades en sandwiches geserveerd. Wij kozen voor een BLT sandwich met roomkaas, gerookte kip en wasabimayonaise en een sandwich met huisgemaakte tomaten-hummus en gegrilde groente. Beide sandwiches waren echt heerlijk en het liefst waren wij hier de hele dag blijven zitten om te eten.

wanderlust-blog.nl/sissy-boy

Het aanbod in de winkel is zo divers dat je vaak niet weet waar je moet kijken. Je vindt hier de leukste interieurartikelen, maar ook de nieuwste boeken en de mooiste schriftjes en andere papierwaren. De kinderafdeling vol met leuk speelgoed en mooie kleding is ook echt een eyecatcher. Zelfs als je geen kinderen hebt kijk je hier te ogen uit en je wordt er spontaan hebberig van.

wanderlust-blog.nl/sissy-boy

Wij zijn groot fan van deze Sissy-Boy winkel en Daily! Vergeet bij je volgende bezoekje aan Haarlem absoluut niet om hier eens een kijkje te nemen en een hapje te eten bij Daily. De Sissy-Boy Flagshipstore en Daily vind je aan de Barteljorisstraat 25 in Haarlem. De winkel is 7 dagen per week geopend. Voor actuele openingstijden of om op de hoogte te blijven van het aanbod klik je hier.

Related Posts

2 Beantwoorden

Danielle 17 februari 2015 - 9:06 am

Oeh dat klinkt fijn, en ziet er ook nog eens goed uit. Ik ga er snel eens langs wanneer een vriendinnetje naar Haarlem is verhuisd… leuk uitstapje 😉

Reply
Tessa 17 februari 2015 - 9:09 am

Moet je zeker doen, het is zo’n leuke winkel en je eet er ook heerlijk! We hebben nog meer hotspots op de site staan in Haarlem, dus genoeg leuke adresjes om te bezoeken :D.

Reply

Leave a Comment