Hutspot

door admin

Hutspot draait volledig om de geurbaniseerde lifestyle. Hiervoor brengen zij de leukste dingen samen om een platform te creëren voor creativiteit. Design, eten, fashion, beauty, je vindt het hier allemaal. En je kan hier niet alleen leuk winkelen en inspiratie opdoen, maar het is ook een leuke plek om te komen lunchen, een borrel te doen of je haar te laten knippen (ja, dat kan hier echt).

De winkel Hutspot is in 2012 begonnen als pop-up store in de Utrechtsestraat in Amsterdam. Vanwege de unieke shopervaring, waren er al snel genoeg mensen die interesse hadden om ook hun merk in display te hebben in de winkel. Zo kwam er al snel een officiële winkel in de van Woustraat en daarna nog een op de Rozengracht. Hutspot is constant op zoek naar nieuwe interessante merken, ontwerpers en andere artiesten waarvan zij de producten in hun winkel kunnen tonen. Deze constante vernieuwing is goed op te merken in de winkel! Er zijn onwijs veel leuke artikelen die je niet overal tegen komt en de shopervaring is erg fris en vernieuwend. Je merkt dat de werknemers de trend een stapje voor willen zijn en dat maakt het onwijs leuk!

wanderlust-blog.nl/Hutspot Collage

Hutspot is constant bezig met hun concept te verbeteren. Zo is er in de winkel ook een lunchroom te vinden waar je heerlijk een kopje koffie of een sapje kan drinken onder het genot van een lekkere salade, sandwich of een taartje. Net als de store ziet de lunchroom er ook super leuk uit en is het zeker een aanrader om lekker te gaan zitten werken met je laptop of met vrienden te gaan lunchen. Je kan in de store ook je haar laten knippen, zo kom je helemaal goed voor de dag! En kom je nou op een later tijdstip langs, kan je de bar binnenlopen voor een hapje en een exclusieve cocktail of een speciaal biertje.

wanderlust-blog.nl/hutspot 2

Hutspot is 7 dagen per week open en is te vinden op de van Woustraat 4 en Rozengracht 204-210. Wil je via Facebook op de hoogte worden gehouden van Hutspot? Klik dan hier.

Related Posts

Leave a Comment