Mason Madness

door admin

Mason Madness is een Nederlandse webshop die de amerikaanse ‘mason jars’ verkoopt met bijbehorende accessoires! Ook zal je hier merken tegen komen zoals Recap, Cuppow & Ecojarz. De meeste van jullie zullen niet geheel onbekend zijn met het mason jar fenomeen, we worden immers platgegooid op social media met deze super leuke potten en hoe je deze leuk en praktisch kunt gebruiken!

Mason jar is eigenlijk een verzamelnaam voor bewaarpotten met een schroefdop. De potten zijn erg bekend in Amerika en de meest populaire is van het merk Ball. Deze potten hebben een vintage uitstraling en zijn daarom erg hip onder de bloggers en doe-het-zelvers. De potten zijn luchtdicht en sommige kunnen zelfs in de vriezer. Je kunt je dus wel voorstellen wat voor leuks je hier allemaal mee kunt doen! Of je de potten nou gebruikt om bloemen in te zetten, eten in op te bergen of juist om direct uit te eten of drinken, handig en leuk zijn ze sowieso!

wanderlust-blog.nl/Collage Mason Madness

Mason Madness verkoopt deze potten dus. Er zijn allerlei verschillende soorten en maten. Zo heb je melkflesjes, drinkbekers, grote en kleine potten. Enkele accessoires die de webshop biedt zijn glazen of metalen rietjes en etiketten voor op de potten. Ook verkopen zij enkele boeken waaronder De Slowjuice Bar en Zelf Ingemaakt die vol staan met leuke ideetjes om de potten zo leuk en efficiënt mogelijk te gebruiken.

De webshop is een absolute aanrader omdat je gewoon heel veel leuks kunt verzinnen om met de potten te doen en deze eigenlijk altijd wel van pas komen in huis! Voor meer inspiratie klik je hier.

Bron foto 1: http://www.masonmadness.com/nl/
Bron foto 2: http://www.masonmadness.com/nl/

Related Posts

Leave a Comment