Puur Beleven

door admin

De webshop van deze week is Puur Beleven. Hier kan je terecht voor spulletjes voor een babykamer tot woonkamer. Denk aan behang en verlichting, maar ook servies en allerlei accessoires voor in huis.

Puur Beleven

Puur Beleven verkoopt de spulletjes van verschillende merken. Enkele namen die je voorbij ziet komen zijn Ferm Living, Donna Wilson, Esthex, Djeco, Little Dutch en Studio Ditte (waar wij vorige week over schreven, klik hier). Door de verschillende merken, is er natuurlijk ook een verschil in artikelen. Wel zijn alle artikelen even speels en creatief! Je kunt op de website shoppen per categorie of op merk. Enkele categorieën zijn ‘verlichting’, ‘muurstickers’, ‘cadeautjes voor je peuter’ en ‘cadeautjes voor jezelf’. Je vindt hier dus van alles wat je nodig kan hebben voor in huis. Van leuke accessoires voor in de babykamer tot behang voor de woonkamer. Het assortiment is niet super groot en uitgebreid, dat vinden wij zelf best prettig. Wij zijn namelijk niet zo goed in keuzes maken en zien graag een webshop die een klein aanbod heeft met allerlei leuks.

Puur Beleven

Wij werden razend enthousiast van alle leuke spulletjes! De webshop is niet alleen leuk om je eigen huis mee op te fleuren, maar ook om te shoppen voor cadeautjes voor jong en oud. En bij een bestelling van boven de 75,- zijn de verzendkosten gratis. Hartstikke leuk toch? Ben jij ook benieuwd? Klik hier voor de website!

Bron foto 1: https://www.facebook.com/puurtje/
Bron foto 2: https://www.facebook.com/puurtje/
Bron foto 3: https://www.facebook.com/puurtje/

Related Posts

Leave a Comment