&Klevering

door admin

&Klevering is zo’n winkel waar je je ogen uitkijkt bij al het leuks dat ze verkopen en waar je spontaan hebberig van wordt. Al heel lang gevestigd in Amsterdam en met twee filialen en een webshop kunnen wij natuurlijk niets anders dan jullie kennis te laten maken met deze leuke winkel.

Wij bezochten al een tijd geleden &Klevering in de Haarlemmerstraat, wat trouwens echt één van de leukste winkelstraten in Amsterdam is als je het ons vraagt. Wat je ook zoekt (of eigenlijk stiekem niet wist dat je het wilde totdat je het zag), ze hebben het hier. Boeken, zeepjes, speelgoed, borden, kaartjes, keukenartikelen, wij hebben het hier gespot.

&Klevering

Bij &Klevering vind je veel artikelen van bekende merken zoals Engel., Pols Potten, iittalia,  Janod en Hay. Daarnaast heeft &Klevering ook eigen interieuritems in het assortiment. Hun eigen design is vaak ouderwets met een moderne twist, bijvoorbeeld delftsblauwe vaasjes, maar ook heel modern vormgegeven waxinelichthouders.

&Klevering

&Klevering is een grote naam in Nederland en zowel hun designs als hun winkels en webshop wordt vaak genoemd in grote (interieur)tijdschriften en in andere media. &Klevering verkoopt hun designartikelen wereldwijd en wij zijn de designs al meerdere keren bij onze favoriete hotspots tegengekomen.

&Klevering

&Klevering heeft in Amsterdam twee filialen, &Klevering Zuid in de Jacob Obrechtstraat 19-a en &Klevering Centraal in de Haarlemmerstraat 8. Voor verdere informatie over openingstijden, merken of producten die zij verkopen en hun online winkel kun je een kijkje nemen op hun website.

Related Posts

Leave a Comment